Очакваната ислямска касапница

Христо Марков 

icomarkov1-1
Снимка: Ивелина Попова

Сериозните анализатори предупредиха още след атентата в редакцията на „Шарли Ебдо”, че е въпрос на време да се повтори касапницата, защото либералстваща Европа вече няма сили да се съпротивлява на арогантната ислямска инвазия. И тогава имаше всякакви поплаци от световни лидери от Барак Хюсейн Обама до Ангела Меркел, имаше даже световна процесия в Париж и общоевропейски призиви „Аз съм Шарли”, но всичко завърши и тълпите бежанци продължиха да пъплят из пътищата в континента – млади, силни, не желаещи да работят, нахъсани радикалисти от Афганистан, Пакистан, Сирия, Ирак, Еритрея и от къде ли не… Беше въпрос на време да се очаква нова касапница нейде из Европа. Удариха пак Париж. Световната столица на свободата, денонощно живият град на културата, изкуството, на европейския дух. Този път терористите бяха значително по-добре организирани и методично избиха повече от 200 френски граждани и раниха поне още два пъти по толкова. Безпричинно и напълно безсмислено – просто за тяхната философия войната с кръстоносците е отдавна обявена и унищожаването им ще  осигури вечен рай и безброй жени при Аллах. За тъпите, мързеливи и сурово обработени от ислямистите хора това е напълно достатъчно да потопят в кръв столицата на Франция.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА

d0b2d0b8d0bad182d0bed180-d0bed180d0b1d0b0d0bd-24828_gМногократно политици в Европа като унгарския премиер Виктор Орбан предупреждаваха, че с неконтролируемата тълпа нашественици ще се създадат непрекъснати огнища на терор и насилие. Лавинообразното нашествие на мюсюлмани увеличава самочувствието на спящите клетки в големите европейски столици, разполагат се все повече крайни ислямски воини, дошли за война с друговерците и няма скоро да има земна сила, която да ги спре. И въпреки това водачите на силните европейски страни продължиха да приемат нови и нови емигранти, да създават „горещи точки” за прием и да правят отчаяни опити за някакво приобщаване на организирани тумби от нахални и нагли ислямисти, за които нашествието е елемент от тяхната „свещена война”. И нима, според вас, бе случайно, че една от атаките бе именно на футболния мач между Франция и Германия – двете страни, които най-широко и гостоприемно са отворили границите си за бежанците. Който иска да си мисли, че това е случайно, аз не искам и няма да си помисля това, защото

завладяването на Европа отдавна е в ход

и наистина трябва има и трезв поглед върху случващото се. Сега ударите са срещу Франция, но е въпрос на време да се стоварят подобни изродщини и върху „новите страни членки” като България, Румъния, Хърватия или Унгария. Дано съм лош пророк, но агресивния ислям не подбира нито средствата, нито обектите. Коранът им повелява безмилостна война с друговерците без разлика от народност и етнос.

Франция не чу своите ярки личности

Тъжно ми е за Франция, защото се оказа безсилна пред агресивната ислямска инвазия и напълно вече няколко пъти капитулира пред собствените си заблуди, че е възможно някакво мирно и добро съществуване с друговерците, на които отвориха широко вратите си. Франция сякаш не видя опасностите, за които я предупреждаваха техните икони на изкуството и културата. 17381zСега се сещам за книгата на Бриджит Бардо, която преди десетилетие предупреждаваше за нечовешката инвазия на мюсюлмани в парижките квартали и скотобойната, която си устройват там по време на празниците си, но леви и десни правителства във Франция винаги заиграват с тях, защото се надяват на тяхната подкрепа. Франция щедро им раздаваше гражданство и се опитваше да ги включи в държавния организъм. Всуе. Бардо написа няколко писма, изпълнени с тревога и страст, себеотдайно се включи при националситите, но никой не я чу и тя се оттегли при своите животни и заживя в мир с природата.

Друга икона на френското кино и култура като великият Ален Делон открито демонстрираше близостта си с партията на Льо Пен, защото, според него, Франция е заплашена от ислямската зараза, но и на него никой не му обърна внимание, а скоро дори го изгониха от журито на конкурса „Мис Франция”, защото бил националист и мразел мюсюлманите. Alain_Delon_2010_CannesВеликият Ален Делон кротко им каза, че са глупаци и предават Франция и тихо и кротко се оттегли в имението си в Лоаре при своите кучета, които го разбирали по-добре от либералстващите французи. Това е. Такава е политиката в момента в Европа, а тя търпи крах всеки изминат ден. Меркел, Оланд, Камерън, Обама дори, търпят провал след провал и темелите на ЕС се клатят вече неудържимо, защото исляма не си играе с призиви и изкуствени вопли за интеграция – в техния свят властват агресията и наглия демографски бум, подчинен на всевластието на догмите на Корана, където на жената се гледа единствено като на добиче за разплод.

Какво ни очаква

            Ще мине още доста време, ще изтече много вода и кръв, докато лидерите на Европа разберат, че войната с исляма е обявена и ще се води дълго и безжалостно, ако искаме да спасим стария и добър континент, ако искаме да оцелее крехката социална система, създадена с много усилия и компромиси. Добрата, стара, ефирна Франция търпи втори тежък удар за по-малко от година, но на ред ще дойдат и останалите европейски държаи и само безкомпромисната война с полумесеца може да спаси Европа. САЩ няма да помогнат, защото са далеч, а и така се пренасят проблемите извън метрополията. Колкото и да е странно ще е наложително в борбата с исляма Европа да се обедини с Русия, защото там знаят как се води война с терористите вече десетилетия наред. Когато полевите командири от Чечня заминаха на джихад в Сирия Русия се намеси във войната  – случаите в Беслан и театъра са пресни и в тази война не може да има място за сантименти или геополитически интереси. И в крайна сметка става дума за религиозна война на исляма с християнството и Европа много скоро няма да има друг избор – просто демонстрациите от типа „Всички сме парижани” ще докажат своята пълна безсмислица – насреща имаме една агресивна и примитивна общност от друговерци, които искат да ни заличат от лицето на земята. Дано скоро Европа разбере за неумолимостта на този път – единствено спасителния за нея и религията ни!

(Текстът публикаваме от личния блог на автора: http://toross.blog.bg)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *