Гаврата с великия Стефан Стамболов премина всички граници

Георги Георгиев

zx620y348_2702749Добре е, че официална Анкара забрани на двама български политици да влизат в Турция. Така на всички ни стана ясно, че цялото политическо ръководство на ДПС е съставено от брутални руски „мекерета“.
Затова и e добре, че Анкара по този начин най-сетне се разграничи официално от ДПС и така даде възможност дори на най-заблудените у нас да разберат, че цялото политическо ръководство на ДПС още при създаването си е съставено от доказани агенти и сътрудници на Държавна сигурност – верният слуга на Кремъл. Една безродна, антибългарска, структура, поставила си за цел да мачка и гази българските граждани в слугинажа си към руския империализъм.

2
Дружно, вкупом, по всички медии, руски мекерета от Държавна сигурност се хвърлиха на амбразурата пред Ахмед Доган, за да го бранят. Изкараха го по-голям патриот от Левски тези безродници.
Дори в Университета по библиотекознание и информационни технологии му връчиха награда на името на Стефан Стамболов!

Гавра! Пълна Гавра! С историята и гордостта на България.

Гавра с паметта на Стефан Стамболов, съсечен насред София от подобни продажни руски мекерета.

Да припомня – убийството на Стефан Стамболов е организирано от Наум Тюфекчиев, предател, вербуван от Русия още за убийството на българския външен министър Вълчович в Цариград през 1892 г.

Ето и текста на секретната грама на руския консул в Цариград, публикувана за първи път в книгата на Васил Коларов „Авантюрите на руския царизъм в България” през 1934 г. Представям и последващите грами за да се убедите, че мекеретата, пратени да убият Стамболов са вербувани още през 1892 г.
1

3

4

5

6

stambolovНека да припомня на уважаемите читатели, че физическите убийци на Стефан Стамболов са заловени и осъдени на смърт. Но много бързо продажното русофилско правителство заменя присъдите с 20 г. затвор, а само след няколко години убийците са пуснати на свобода. През 1898 г. са възстановени в чин и предателите-офицери, които извършват метежи и преврати през 1885-1886 г. с цел присъединяване на България като губерния към Русия, но след неуспех се спасяват с бягство при господарите си. Един от тях е Радко Дмитриев – предател на България.
Самият Тюфекчиев е застрелян като бясно псе от Тодор Александров с 6 куршума на същата улица „Г.С.Раковски”, много близо до мястото, където е посечен великият Стамболов. Заслужен край за всеки предател-русофил.
След като знаем всичко това, можем ли да си представим наглостта на тези, които удостояват Ахмед Доган с награда на името на Стефан Стамболов. А и да не забравяме, че Георги Първанов ( агент „Гоце“) връчи на Ахмед Доган и най-високия държавен орден – „Стара планина”
Но да се върнем на темата…

За разлика от нашата продажна политическа каста, закачена изцяло на кранчетата на руския енергиен империализъм, който брутално източва от България милиарди и то по най-високите цени за руски газ и нефт в Европа, политиците на комшиите действат на добре отработения през годините принцип: „Интересът клати феса“, и до този момент не искаха да си развалят дослука с Кремъл.

Е, сега вече, когато подозираната в контрабанда руска фирма Булгартабак, в която дял се твърди, че има и ДПС, залива турския черен пазар, и след като пропадна и последният шанс за изграждане на т.нар. „Турски поток“,  Анкара дава да се разбере, че не желае руските „мекерета“ да се месят повече в българо-турските отношения.
Това би трябвало да е разбрал и премиерът Бойко Борисов. Впрочем, както и самите руснаци твърдят, те притежават 79.83% от Булгартабак. –http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm
Затова и преди няколко месеца попитах премиера КОЙ притежава останалите 20% и има ли сред съдружниците политици от ДПС, които Кремъл подхранва по още един начин? (http://istinata.bg/?p=298).
Отговорът с вятъра се носи. Но от Анкара.
Миналата година турските финансови служби поискаха от главния ни прокурор разследване на контрабандни канали на руската фирма Булгартабак, защото се оказа, че цигари с тази марка са на първо място на черния пазар в Турция. Да сте чули за подобно разследване?! А давате ли сметка колко губи България?!
Затова е добре правителството в Анкара да разшири забраната и върху други членове на политическото ръководство на ДПС, за да стане ясно за пореден път, че тази партия е конструирана от верния слуга на Кремъл – Държавна сигурност, за да дестабилизира България и да улесни прокарването на експанзионистичната политика на руския империализъм и завладяване на България – политически и икономически!!!

Материалът публикуваме с незначителни съкрашения от личния блог на автора: http://istinata.bg/?p=351

One thought on “Гаврата с великия Стефан Стамболов премина всички граници

 • февруари 16, 2016 at 12:19 am
  Permalink

  На интересни мисли навява тази статия. Поне в две посоки. Изглежда, че авторът би се радвал много повече ако Турция вместо да забрани, беше поканила Доган и Пеевски. Защото в този случай те нямаше да са руски мекерета, а турски.
  А за гаврата със Стамболов – бедният български народ по негово време го е псувал наляво и надясно, от единия тротоар, до другия. Стамболов е изпитвал всепронизваща народна любов с обратен знак, за да бъде накрая убит и никой да не жали за него.
  Как се менят и как всъщност се повтарят времената и нравите и днес 100+ години по-късно. Но докато в края на 19 век народът е имал извинение, че току що е излязъл от едно нецивилизовано османско управление, то какво му е извинението днес?

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *