ЧНГ и някои истини

Даниела Горчева 

download (1)В България хората били те българи, турци, евреи и т.н. са християни, мюсюлмани или юдеи повече по произход, отколкото по религиозни убеждения. У нас религията винаги е била свързана повече с пазенето на традициите и с моралния кодекс, предавани от поколения на поколения, отколкото с някакъв религиозен догматизъм или пази Боже, фанатизъм. Но понеже нечистоплътните и продажни ченгета пак ровичкат, бучкат и се опитват да делят българската нация, използвайки невежеството, на което цели десетилетия съзнателно обрекоха българския народ, налага се отвреме – навреме сами да си припомняме някои истини.

Първо, българската нация като абсолютно всяка нация по света не е (и никога не е била!) етнически и религиозно еднородна.

Тя се състои от всичките си исторически съставни части, които са се променяли през вековете – траки, славяни и българи, а днес и отколе: българи, евреи, цигани, турци, татари, каракачани, черкези и пр. После към българската нация се присъединяват арменци и руснаци, бягащи едните от Турция, другите от болшевишка Русия. Затова поздравявам с Новата 2016 година всички мюсюлмани (българо- или турскоезични), всички арменци, евреи, роми в България, всички цветове на пъстрия букет, съставящ българската нация, вкл. каракачани, черкези, татари, руснаци, сирийци и т.н.

Поздравявам и всички наши съотечественици турци, които правешкият диктатор и държавен изменник Тодор Живков и шайката му принудително изселиха в Турция. Изселиха ги по време на неумолимо очертаващия се край на престъпния им комунистически режим, фалирал и в СССР и за да отклонят вниманието на българите от това, че както самият Петър Младенов признава: „Другари, картината в икономиката е ПОТРЕСАВАЩА!“

Поздравявам и българските евреи, напуснали родината си и изселили се в Израел през 1948г. предимно заради варварския комунистически режим, не признаващ ни право на живот, ни право на собственост, ни право на човешко достойнство и отнел свободата на милиони хора в комунистическия концлагер, заграден с бодлива тел и минирани граници. Поздравявам и всички евреи, приятели на България – единствената страна, устояла на натиска на могъща тоталитарна Германия и не депортирала нито един, намиращ се вътре, в държавните й граници, евреин.

Българи, арменци, евреи, турци и цигани, както и руснаци, избягали през 20-те години на миналия век от болшевишката преизподня и припознали България за своя родина, са неделима част от българската нация и никой разумен и обичащ България човек не бива да слуша лъжите на бандата престъпници, дошли на власт незаконно и ПРОТИВ волята на българския народ, с помощта на чужда окупационна армия (на чийто паметник с вирнат в софийското небе шпагин и днес безочливо се кланят като на религиозно капище) .
Комунистическите престъпници след като проляха реки от кръв и избиха националния елит на България, за да я лишат от естествените й лидери – тези, които можеха да дават урок по демократичност и толерантност на цяла Европа по време на Втората световна война, оклеветиха жертвите си като … „фашисти“.

В България е имало и има само едни фашисти, диваци и варвари – червените фашисти.

Московски слуги, примитивни сталинисти и идеологически опортюнисти , „заслужили“ привилегиите си с пролята невинна кръв и предали ги по наследство на синовете и щерките си, на внуците си, че и на обслужващия ги персонал. И няма какво да се пребоядисват на демократи, понеже делата им и приказките им ги издават.

Хората не се делят на българи, турци, роми и евреи, а на почтени непочтени.

Ромите не са крадливи априори, а са съзнателно докарани до мизерия – и духовна, и физическа, за да може престъпниците, които от десетилетия управляват с измама тази страна по-лесно да ги контролират. Парите може и да развалят човека , но липсата им го разваля още повече. Мизерията не води до почтеност.

Наздраве и щастлива Нова година на всички съотечественици и приятели на България по света и у нас. Наздраве и на всички колеги и приятели, които винаги са отстоявали правата на човека не по задължение, а разбирайки, че правата на другия са гаранция и за нашите собствени права и че всяка несправедливост се връща като бумеранг на собствените ни глави.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Източник: От Фейсбук страницата на известната българска журналистка. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *